Stel je eigen droomcombinatie samen

BOX UNIT

Zorgeloos genieten van de tuin:  wie wil dat nou niet? Met een Pergola gaat dat zeker lukken. Zo creëert u met een Puro Box Unit een buitengedeelte met een warme en gezellige sfeer. Deze Pergola staat bekend om de basisstructuur met 12 elegante ribben. Deze onderdelen zorgen voor een volledige afbakening van de omtrek van de unit. Je herkent de ribben aan hun balkvorm. Ook staan ze vrijstaand opgesteld zodat er een mooie verhoogde vloer ontstaat. Vervolgens kunt u de vloer op verschillende manieren laten afwerken. Een Puro Box unit is een schitterend stukje architectuur die vrijwel iedere buitenomgeving mooier maakt. Bovendien kunt u de Puro Box unit laten invullen met alle dak- en wandinvullingen uit het Puro gamma.

BAY UNIT

Voor verschillende soorten Pergola’s bent u bij ons aan het juiste adres. Zo creëert u met de Bay Unit het ultieme vakantiegevoel. En dat terwijl u er niet eens voor op reis hoeft! Vier horizontale ribben vormen de basisstructuur van de Puro Bay unit. Ze worden gedragen door meerdere verticale steunpalen en zorgen voor de afbakening van het dak volume. Het geheel oogt zeer elegant en stijlvol. Bovendien kun je de Bay Unit zowel vrijstaand als in aanbouw opstellen. Dit maakt deze Pergola zeer geschikt voor een terras dat al eerder is aangelegd. U kunt het door ons laten aanvullen met verschillende dak- en wandinvullingen. Het resultaat is werkelijk een lust voor het oog!

LAMELLEN DAK HORIZONTAAL

Aandacht voor detail zorgt voor een Pergola met uniek design waar u elke dag van geniet. Dit is precies waar wij elke dag naar streven. Zo plaatsen wij graag een horizontaal lamellendak om een warme en intieme sfeer te creëren in de pergola. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eet- of leefruimte in de buitenlucht? Het horizontale lamellen dak biedt optimale bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zoals zon en regen. Daarnaast geniet u in deze Pergola van voldoende privacy, terwijl het toch open en ruimtelijk aanvoelt.  Bij deze vaste lamellen heeft u de keuze uit hout of aluminium.

LAMELLEN DAK VERTICAAL

Een gelukkig leven bestaat uit een aaneenschakeling van mooie momenten. En waar kunt u beter genieten dan in de tuin? Een schitterende Pergola in de vorm van een verticale Lamellen Dak maakt het feest pas echt compleet. Het heeft een elegante afwerking en is verticaal georiënteerd. Daarbij heeft u de keuze uit een 90 of 45 hoek. Ook integreren wij dit type Pergola kaderloos in het dak. Bijzonder om te zien is dat de belijning, in combinatie met de verticale lamellenwand, naadloos doorloopt van het dak naar de wand.

VOUWDAK

Stelt u zich eens voor: ’s ochtends begint u de dag met een kop koffie in de Pergola in de tuin en ’s avonds sluit u de dag af met borrelhapjes en goed gezelschap. Plaats een mooie bank met tafeltje in dit tuingedeelte om een prachtige zithoek te creëren. Overdag is het zeer warm, terwijl er ’s avonds een regenbui valt voor de nodige verkoeling. Met een Pergola met vouwdak ervaart u dit het hele jaar door. Onze vouwdakoplossing is namelijk zonwerend en waterdicht. Ook fijn is dat het vouwdak te openen en te sluiten wanneer u maar wilt. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Neem contact met ons op voor uw wensen. Er is zeer veel mogelijk!

VAST DAK

Een Pergola met een vast dak is een absolute aanwinst voor uw tuin. Het is stevig en waterdicht en dat laatste is een groot voordeel in Nederland. Voortaan zit u ook tijdens een regenbui lekker droog in de tuin. Zit u graag in de tuin bij mooi weer? Dit type Pergola beschermt ook tegen de felle zon. Dat scheelt weer insmeren met de zonnebrandcrème! Wij hechten uiteraard veel waarde aan een goede afwerking. Zo kunt u bij een Pergola met een vast dak eventueel voor onderdakafwerking in doek kiezen. Daarnaast heeft u bij de afwerking van het vaste dak de keuze uit verschillende kleuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

GEDEELTELIJK DAK VERTICALE LAMELLEN

Bent u een groot liefhebber van een stijlvolle tuin met architecturale elementen? Dan met een Pergola met gedeeltelijk dak en verticale lamellen niet ontbreken. U heeft de keuze uit houten of aluminium lamellen, afhankelijk van uw eigen wensen. Een combinatie van aluminium en hout is ook een optie. De horizontale lijnen zijn niet alleen visueel indrukwekkend. De lamellen houden ook zon en regen tegen en zorgen voor veel privacy. Ook zeer fijn is dat u dit type Pergola eenvoudig kunt schoonmaken.

GEDEELTELIJK DAK HORIZONTALE LAMELLEN

Met deze Pergola creëert u in een handomdraai een tuin met een ruimtelijke uitstraling. De verticale lamellen zorgen namelijk voor een verlengend effect. U ervaart een ruimtelijk gevoel en bent tegelijkertijd verbonden met de natuur. Bovendien zorgt de rechte oriëntatie voor veel licht. Al met al een schitterende combinatie, waar het u niet ontbreekt aan privacy. Dat laatste is te danken aan de 45° oriëntatie. Maak het geheel af met een prachtige zithoek in de Pergola. Dat wordt genieten geblazen!

GEDEELTELIJK VOUWDAK

Veel mensen genieten van een warme en zonnige dag. Dat is begrijpelijk, maar helaas loopt u bij felle zon ook het risico om te verbranden. Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen wanneer u een Pergola met een gedeeltelijk vouwdak in de tuin heeft. Het is zonwerend en houdt de wind tegen. Mocht u toch graag van het zonnetje willen genieten, dan hoeft u alleen maar het dak open te doen. Ook bij minder mooi weer komt een Pergola met een gedeeltelijk vouwdak goed van pas. Het houdt de regen namelijk (deels) tegen. En bovendien zorgt het ook nog eens voor een sfeervol zitgedeelte in de tuin. Alleen maar voordelen dus!

GEDEELTELIJK VAST DAK

Een van de grootste voordelen van een Pergola is dat u buiten altijd lekker droog en beschut zit. En dat terwijl de regen misschien wel met bakken uit de lucht valt. Dit type Pergola heeft deels een vast dak, wat u beschermt tegen een nat pak of te felle zon. Ook fijn is dat een Pergola met een dak warmte langer vasthoudt. Bibberen in de tuin is dus voorgoed verleden tijd! Bovendien is het vaste dak dat wij plaatsen van zeer stevig materiaal geplaatst. Daardoor kunt u er jarenlang volop van genieten.

ALUMINIUM HORIZONTAAL / HOUT HORIZONTAAL

Deze vaste wandelementen zijn een onmisbaar onderdeel van een Pergola. Bij ons heeft u de keuze uit twee materialen, te weten aluminium en hout. Het is ook een optie om beide te combineren in één wandelement. Hout staat bekend als mooi en sterk, terwijl aluminium bijna onderhoudsvrij is. Hoe dan zijn Pergola’s met deze wandelementen ijzersterk, Bovendien zorgen de horizontale lijnen voor een stijlvolle uitstraling. Voortaan voelt u zich in de tuin de koning te rijk!

ALUMINIUM VERTICAAL / HOUT VERTICAAL

Verticale lijnen zorgen er voor dat een Pergola een verlengend effect krijgt. Oftewel: dit prachtige tuinonderdeel lijkt langer. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat de wandelementen van aluminium en hout zijn gemaakt. Aluminium staat bekend als licht en sterk. Wist u dat het drie keer lichter in dan staal? Bovendien is het wandelement van de Pergola eenvoudig schoon te maken. Hout is een andere optie waar u hopelijk gelukkig van wordt. Het is mooi en natuurlijk materiaal en past perfect bij uw Pergola.

SHUTTERS

Wij bieden verschillende schuifwanden aan, waaronder shutters. Ze hebben drie belangrijke functies, namelijk zonwering, lichte windbescherming en privacy. Bovendien creëert u er een luxe en stijlvolle Pergola mee. Onze shutters zijn verkrijgbaar in hout, dat bekend staat als sterk en duurzaam materiaal. Bij een shutter kunt u de lamellen aanpassen aan uw wensen. Wilt u graag meer zonlicht? Draai dan de shutters meer open. Draai ze juist dicht voor meer schaduw en koelte.

CREATIEVE OPLOSSING

Heeft u een specifiek idee voor een Pergola of komt u ergens niet uit? Geen probleem. Wij denken graag met u mee en bedenken graag creatieve oplossingen. Zo kan het zijn dat u een shutter op een bepaalde positie gepositioneerd wilt hebben. In overleg is veel mogelijk. Ook  wandelementen en dakelementen is meer mogelijk dan u denkt. Het voordeel van schuifwandelementen ten opzichte van vaste wandelementen is dat u ze in elke gewenste positie kunt schuiven.

SOLID

Voor maatwerk en een persoonlijke touch kunt u altijd bij ons terecht. Zo is het mogelijk om de onderste 10 lamellen te laten vervangen door een gesloten sectie. Daarbij is er sprake van eenheid omdat de afwerking dezelfde kleur heeft als het wandelement.  Het is een functioneel product die vanwege de gesloten sectie veel privacy met zich meebrengt. Personalisatie is mogelijk door maatwerk in het gesloten gedeelte te integreren, ook wel ‘frezen’ genoemd.

GLAZEN SCHUIFWAND

Genieten van de frisse buitenlucht én een mooi uitzicht terwijl het waait en regent? Dat kan zeker! Een Pergola met een glazen schuifwand is puur genieten voor iedere tuinliefhebber. Het mooie uitzicht is niet het enige voordeel van een glazen schuifwand. Het heeft namelijk ook een isolerende werking omdat de warmte langer binnen een ruimte blijft. Binnenin de Pergola geniet je dus altijd van een fijne temperatuur zonder dat er ook maar één verwarming aan te pas hoeft te komen. Tot slot past een glazen schuifwand overal bij, of je nu een Pergola met houten of aluminium elementen laat plaatsen.

HORIZONTALE LAMELLEN SCHUIFWAND

Een horizontale lamellen schuifwand heeft één groot voordeel ten opzichte van een vaste schuifwand: het is in vrijwel elke positie te schuiven. Wat betreft de positie van de schuifwand heeft u dus meer creatieve vrijheid. Maak daar vooral gebruik van! Met deze prachtige schuifwand gaat er elke dag een wereld voor u open. Schuif de wand open bij mooi weer en laat de zon naar binnen schijnen. Regent het? Laat de wand dan dicht en blijf droog in de Pergola terwijl de regendruppels vallen. Door de lamellen open te draaien kun je toch naar buiten kijken.

SHUTTER SCHUIFWAND

Een shutter schuifwand is mooi en praktisch. Ze zijn zonwerend en houden warmte binnen. Ook zijn shutters eenvoudig open en dicht te draaien. Doe ze ’s ochtends open als het zonnetje schijnt en geniet van een mooie binnenruimte. Of draai ze dicht als je wat privacy nodig hebt. Ook fijn: onze shutters passen onze shutter schuifwanden prima bij een Pergola met zowel aluminium als houten elementen. Eventuele niveauverschillen met de ondergrond lossen wij op met de Nivo ondergeleiding.

BEDIENINGSSTANG

Een bedieningsstang mag niet ontbreken bij de mooie Pergola in uw tuin. Daarmee kunt u de zonwering handmatig bedienen. Schuif het dak bijvoorbeeld naar wens open en dicht. Op die manier creëert u optimaal comfort, het hele jaar door!

L.E.D. Line

U heeft de perfecte wandelementen, schuifwanden en dakelementen door ons laten plaatsen. Toch voelt het nog niet helemaal af. Waarom niet? Omdat het tijd is voor de finishing touch, de L.E.D Line! Het maakt uw schitterende Pergola helemaal compleet. Dot unieke detail maakt elke outdoor unit chique en stijlvol. En dit unieke detail zorgt ook nog eens voor extra verlichting, waardoor je ook in de avonduren gezellig met elkaar buiten kunt zitten.

Een collectie modulaire outdoor pergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit.

MATERIALEN EN AFWERKING

Aluminium Afwerking

+ Hoogwaardige en duurzame finish

+ Standaard structuur poederlak

+ Onderhoudsvriendelijk

+ 100% recycleerbaar

Hout

+ Lichtgewicht en ecologisch

+ Thermisch verduurzaamd

+ Onderhevig aan natuurlijke vergrijzing

+ Thermo Ayous

LEVERBAAR IN DE KLEUREN

• RAL 9016 Wit

• RAL 9006 Grijs

• RAL 7016 Donkergrijs

• RAL 9005 Zwart

• Brons

• DB 703 grijs

Offerte en informatie formulier.

Ontdek de mogelijkheden! Mail ons op info@dsoverkappingen.nl of WhatsApp 06 8356 2845 voor snel en deskundig advies. Voor maatwerk en prijzen, vul ons contactformulier in. We reageren binnen enkele dagen.