Garanties DS Overkappingen

Wij zullen er altijd alles aan doen om fouten of problemen te voorkomen, maar soms gaat er wel eens wat kapot of ontstaat er iets met u overkapping waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Voor montage werk hanteren wij een garantie periode van 2 jaar op lekkages en afwijkingen, maar u kunt ons altijd even bellen hoe hier mee om te gaan.

Alle fabricagefouten vallen onder de garantie binnen de volgende periodes.
Op onze materialen en constructies ( aluminium type T6-6063)  geven wij de wettelijke garantie van 5 jaar tot bij sommige overkappingen zoals Flatroof wel 10 jaar op het aluminium.

Poedercoating 5 jaar
Motor onderdelen 2 jaar
Draaiende onderdelen 2 jaar
Afstandsbediening en ontvangers 2 jaar
Electra 2 jaar
Plastic onderdelen 2 jaar
Poedercoating ( speciale stalen onderdelen 1 jaar )

De poedercoating garantie van aluminium onderdelen is 2 jaar wanneer het product is geplaatst op een plek waarbij het in aanraking komt met zoute of chemische stoom ( zoals bij havens, kust of zwembaden )

Onderhoud

Noodzakelijk onderhoud is niet van toepassing op onze overkappingen en veranda’s, door het gebruik van hoogwaardig aluminium zijn onze producten onderhoudsarm. Wanneer nodig kunt u met een natte doek met zeepsop het aluminium afnemen om deze schoon te maken. Met behulp van een (uitschuifbare) zeem kunt u het dak reinigen. Wij adviseren om uw overkapping minstens tweemaal per jaar te reinigen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze garantievoorwaarden? Neem gelijk contact op met ons op.

Contact informatie

DS Overkappingen
Zweedsestraat 8a 23
7418BG Deventer

Stefan Snijders 06-83562845
Dennie Driezes 06-42218193

info@dsoverkappingen.nl
dsoverkappingen.nl