Flatroof met glas

Een mooi en Luxe flatroof overkapping voor elke tuin of terras

Vraag een offerte aan of maak een afspraak voor het juiste advies, aan huis of in onze showroom!

Flatroof ‘s-Hertogenbosch

Flatroof ‘s-Hertogenbosch, geniet maximaal van het buitenleven!

Een flatroof in ‘s-Hertogenbosch laten plaatsen? Bij DS Overkappingen bent u bij het juiste adres. DS overkappingen is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten overkappingen. Een flatroof overkapping is een luxe overkapping met een glazen dak. Dit is ideaal om ongehinderd van de zon te genieten, ook tijdens een winterse dag. Deze speciale overkapping geeft u een heerlijk vrij gevoel. Door het ongehinderde uitzicht maakt een flatroof u een met de natuur en tuin in %keyword%. Doordat het dak van glas is krijgt u daarnaast maximaal zonlicht in uw woning.

Droog onder een Flatroof dak in ‘s-Hertogenbosch

Zoals overal in Nederland is het ook in ‘s-Hertogenbosch regelmatig nat door de regen. Voor een flatroof overkapping is dat geen enkel probleem. Het flatroof dak is gegarandeerd 100% waterdicht en kan daarom in alle weersomstandigheden gebruikt worden. De flatroof overkapping wordt bovendien in een minimale helling geplaatst worden zodat eventueel water eenvoudig door de staanders afgevoerd kan worden afgevoerd. Onze flatroof overkapping heeft daardoor geen traditionele zichtbare waterafvoerkanalen.

Design flatroof ‘s-Hertogenbosch

De flatroof daken van DS Overkappingen hebben een mooi strak en modern design. Het is een absoluut sieraad voor elke tuin. De flatroof overkappingen worden geleverd in standaard maten met 8mm gelaagd veiligheidsglas in het dak. Voor de meest passende oplossing kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij zorgen voor contact en komen graag bij u langs voor het opmeten en adviseren van een passende oplossing voor een flatroof in ‘s-Hertogenbosch.

Flatroof ‘s-Hertogenbosch, meerwaarde voor uw woning

Een flatroof in ‘s-Hertogenbosch betekent meerwaarde voor uw huis. Het wooncomfort wordt verbeterd door optimaal daglicht in uw woonkamer en is door het glazen dak vrijwel onderhoudsvrij. Bovendien blijven uw tuinmeubelen het hele jaar door beschermd tegen weersinvloeden. Onze flatroof overkapping is leverbaar in Antraciet structuur RAL 7016, Zwart structuur RAL 9005 en Grijs structuur RAL 9007. Mocht u vragen hebben over onze producten of over de installatie van een flatroof overkapping in ‘s-Hertogenbosch dan informeren wij u graag. U kunt ons in persoon contacten via de telefoon en WhatsApp of digitaal via het contactformulier of email. Voor prijsindicaties of het aanvragen van een offerte kunt u ket offerteformulier onderaan deze pagina gebruiken.

Flatroof 's-Hertogenbosch

Offerte en informatie formulier.

Ontdek de mogelijkheden! Mail ons op info@dsoverkappingen.nl of WhatsApp 06 8356 2845 voor snel en deskundig advies. Voor maatwerk en prijzen, vul ons contactformulier in. We reageren binnen enkele dagen.

Ten Eerste:
VT wonen tips

Als tweede:
Inrichting

Ten Derde:
Gezelligheid

Als laatste:
Klimaat Nederland